روزی که سید جمالالدین اسدآبادی خبر تاثیر فتوای میرزای شیرازی را در سامرا به ایشان داد و گفت با فتوای شما چگونه انگلیسیها ذلیل شده و شکست مفتضحانهای را پذیرفتهاند، مرحوم آیتا... شیرازی بزرگ، گریستند. وقتی علت را از ایشان جویا شدند، فرمودند: الان دشمن به اهمیت این جایگاه بیشتر پی برده و قدرت مرجعیت را بیش از پیش شناخته است؛ در نتیجه از این به بعد، نوک تیز حمله خود را متوجه مرجعیت خواهند کرد.
بیتردید با وقوع انقلاب اسلامی ایران و شکست مفتضحانه غرب به ویژه امریکاییها از انقلاب اسلامی طی این 32 سال گذشته دشمنیهای آنها نسبت به مرجعیت شیعه به ویژه رهبری جهان اسلام افزایش یافته و با تمام توان به این جایگاه بلند و عظیم حملهور شدهاند. البته هر چه بر شتاب بیداری اسلامی افزوده شود، بر موج اینگونه حملات نیز افزوده خوهد شد.
فوکویاما که در روزهای اول انقلاب به ایران سفر کرده بود، همان سالها طی نشستی که در تلآویو درباره موضوع شیعهشناسی تشکیل شده بود اظهار داشت: «شیعه بهسان پرندهای دارای دو بال سبز و قرمز است. این دو بال پرقدرت او را به افقی دوردست میبرد که تیر ما به آن نمیرسد؛ بال سبز آن فرهنگ انتظار و بال قرمزش شهادتطلبی است، این پرنده علاوه بر این دو بال، محافظی به نام ولایت فقیه دارد که آن را از حوادث خطرناک حفظ میکند. غرب اگر بخواهد به این پرنده دست یابد و او را از پا درآورد، ابتدا باید محافظ آن یعنی ولایت فقیه را از میان بردارد.»
این نکته را آنها در ماجرای تسخیر جاسوسخانه امریکا در تهران و شکست کماندوهای واکنشسریع آمریکایی در طبس بیشتر لمس کردند؛ به طوری که برخی از آنها مانند گری سیک - مشاور سابق امنیت ملی و مأمور مستقیم سازمان سیا - به این نکته تصریح کردند و گفتند: «ولایت فقیه در صحرای طبس، تکنولوژی برتر ما را در اراده خود دفن کرد.» (کیهان، 18 تیر 79، ص 14) و چه درست تشخیص داده بودند؛ زیرا کارتر میگوید همه محاسبات ما از جمله هواشناسی دقیق انجام گرفته بود و طبق محاسبات ما نمیبایست هیچ مشکلی پیش میآمد؛ ولی طوفان طبس برای من هنوز یک کابوس است. کارتر نیز در سال 1385 ضمن اذعان به ناتوانی در جلوگیری از وقوع انقلاب اسلامی ایران اظهار داشت: «هرگز تصور نمیکردیم در عملیات طبس شکست بخوریم.»
جالب است بدانید که نقل شده است همسر امام(ره) درباره این حادثه گفته بودند: در آن شب، امام(ره) پس از عبادت نیمهشب و راز و نیاز خود از اتاق خارج شد و فرمود: الحمدلله خطر رفع شد. گفتم: کدام خطر؟ فرمود: صبح معلوم میشود. بر همین اساس، برای مقابله با ولایت فقیه و از میان برداشتن آن، بهترین راه را جنگ نرم و فرهنگی دانستند، و در این مسیر، از همه امکانات بهره بردند. سربازان این جنگ تمام عیار در 8 سال دولت اصلاحات نیز تمام توان خود را از تألیف کتاب و شبههپراکنی گرفته تا نوشتن نامههای سرگشاده به رهبری، برای تحقق این هدف شوم به کار بستند. هنری پرکت، مسؤول سابق امور ایران در وزارت خارجه آمریکا، با داشتن چشم امید به اصلاحطلبان گفته بود: «اگر تجدیدنظرطلبان بتوانند از حریم روحانیت عبور و از آن طریق ولایت فقیه را بر کشتی تردید سوار کنند، بار سنگینی از دوش آمریکا برداشته خواهد شد» (پایان داستان غمانگیز، ج1، ص140) سرخطی که رادیو بی بی سی در دهه 70 به اصلاحطلبان میداد و گاه از زبان آنها سخن میگفت: «انتقاد عمده گروههای مخالف جمهوری اسلامی ایران، نقش ولایت فقیه در این نظام است»(20 تیر 74 )
ادوارد شرلی مسؤول سابق شبکه جاسوسی در ایران نیز بر همین استراتژی تأکید کرده بود: «کلید اصلی برای ایجاد یک تغییر بنیادین در سیاستهای ایران، از بین بردن خصوصیات انقلابی رژیم ایران است، این فقط با تحریم اقتصادی به دست نمیآید، بلکه باید نفوذ روحانیون از بین برود و عقاید انقلابی از درون تهی شود... اگر نظام ولایت فقیه در ایران از هم بپاشد، آن گاه میتوان گفت جمهوری اسلامی تغییر ماهیت داده است.» (پایان داستان غمانگیز، ج1، ص92)
ولی بهرغم این همه فعالیت داخلی و خارجی، پس از گذشت ربع قرن از انقلاب اسلامی ایران، ساموئل هانتینگتون، نظریهپرداز معروف امریکایی، در اجلاس «دموگرافی» که اوایل سال 2005 در نیکوزیا، پایتخت قبرس، تشکیل شده بود و کارشناسان و صاحبنظران بسیاری در آن حضور داشتند، از «ولایت فقیه» بهعنوان کانون اصلی مشروعیت جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و گفت: میزان مشروعیت و پایداری جمهوری اسلامی ایران با میزان اعتماد و اعتقاد مردم به ولی فقیه ارتباط مستقیم دارد و با تأسف(!) باید بگویم تمامی داشتهها و برداشتهای ما از اعتماد و اعتقاد تودههای عظیم مردم ایران به [آیتا...] خامنهای [حفظها... تعالی] حکایت میکند و همین رویکرد مردمی است که برنامههای برخورد با رژیم جمهوری اسلامی را دشوار و به مرز «ناممکن» رسانده است.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه بسیار بالای مردمی معظمله، اظهار میدارد که گروهها و احزاب سکولار و آمریکوفیل- طرفدار آمریکا- در ایران، برای ادامه فعالیت خود و جذب طرفدار ناچارند که علیرغم میل و خواست درونی خویش، بر اعتقاد به ولایت فقیه تاکید کنند!
«ریچارد هاس» مسؤول شورای روابط خارجی آمریکا نیز بعد از حماسه 9 دی 88 ضمن اظهار تاسف اعلام میکند: مهندسی معکوس فوکویاما برای جدایی مردم از ولی فقیه نتیجه معکوس داده است. شکست کودتای مخملی در ایران و رسوایی مفتضحانه نوکران امریکا و سرنگونی پیدرپی مزدوران حلقهبهگوش غرب در منطقه با بیداری اسلامی، بر حجم خشم و عداوت دشمنان اسلام نسبت به امام خامنهای افزوده است. آنها با صرف بودجههای سنگینتر درصددند با تقویت جنگ نرم، نقطه اصلی و محوری را بیش از پیش بمباران کنند و به آن بسیار دل بستهاند. از این رو «لئون پانتا» رئیس سابق سازمان «سیا» و وزیر دفاع کنونی آمریکا، در ملاقات اخیر با «نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به وی امیدواری داده است که «تضعیف پایگاه مردمی آیتا... خامنهای میتواند از الگو شدن ایران برای کشورهای در حال تحول منطقه پیشگیری کند.»
با این مقدمه، حکمت افزایش تحرکات امریکا و مزدورانش بر ضد ولایت فقیه و به ویژه شخص حضرت آیتا... خامنهای بر همگان روشن و معلوم میشود که حملهکنندگان از کدام پایگاه و با چه انگیزهای خود را به آب و آتش میزنند. ولی حقیقت همان است که خداوند در قرآنش به ما بشارت داده است: «یریدون لیطفوا نورا... بافواههم وا... متم نوره...»؛ میخواهند با دهانشان نور خدا را خاموش کنند ولی بیتردید خداوند نورش را کامل خواهد کرد هر چند مشرکان را خوش نیاید. « تعز به من تشاء و تذل به من تشاء و بیدک الخیر.»
به کوری چشم دشمنان اسلام و ولایت، روز به روز بر عزت و عظمت ولایت فقیه و رهبری امام خامنهای افزوده میشود و دیری نخواهد پایید که به رغم خواست دشمنان، این رهبری، جهانی خواهد گردید.
منبع:نشریه پرتوسخن
ان الذین آمنواوعملواالصالحات سیجعل لهم والرحمن ودا... هماناآنان که ایمان آوردندوعمل صالح انجام دادندخداوندرحمان آنهارامحبوب می گرداند
بازدید دیروز : 141
کل بازدید : 182713
کل یاداشته ها : 356