سریال24، دروغهای حقیقی و... این محصولات رسانهای غربی به همراه دهها و صدها اثر دیگر وجه اشتراک خود را در نمایش چهرهای تندرو و تروریست گونه از اسلام میجویند، این در حالی است که آمارها به تازگی نشان داده است جمعیت مسلمانان در کشور مهد سینمای جهان از جمعیت یهودی پیشی گرفته و پس از مسیحیت در رتبه دوم قرار گرفته است.به گزارش جوان، به گفته کارشناسان هم اکنون زمان معکوس عمل کردن موج اسلام هراسی رسانههای غربی فرا رسیده است؛ موجی که به رغم خلأ آثار رسانهای مبین اسلام هم اکنون نتیجهاش گرویدن جمعیت کثیری از امریکاییها به دین اسلام بوده است:
مرکز مسلمانان امریکا به تازگی با بیرون کشیدن آماری بحث برانگیز تهمت تروریست بودن مسلمانان را خلاف تاریخ عنوان کرده است.
مرکز مسلمانان امریکایی-TAM - در این گزارش با اشاره به اینکه تاریخ حوادث تروریستی و خشونتهای بسیاری را ثبت کرده و عوامل این حوادث افراد مختلفی با زمینههای مذهبی مختلف بودهاند به مرور حوادث تروریستی از دهه 70 میلادی تا سال 2012 پرداخته است؛ حوادثی که در میان آنها کمتر میتوان نام مسلمانان را پیدا کرد، پس دلیل منتسب شدن عنوان ترور به مسلمانان در دنیای غرب چیست؟
سالها از زمانی که رسانههای کجروی غرب با نقاب بشردوستی اسلام را دین مخرب و کشت و کشتار نشان دادند، زمان میگذرد. اولین فیلمها و سریالهای تلویزیونی در این حوزهها جمعیت زیادی از مردم جهان را تحت تأثیر خود قرار داد تا آنجا که این اثرگذاری انجمنها و گروههای ضد اسلامی را همچون بیماری واگیر دار به جان مردم غرب انداخت.
آخرین نمونه این دسیسه تاریخی، فیلم «بهشدت بلند، بسیار نزدیک» بوده است؛ اثری که به حادثه نادر 11 سپتامبر میپردازد و با وارد شدن به جزئیات زندگی کودکی که در غم کشته شدن پدرش در این حادثه تروریستی دچار عذاب روحی و روانی شده میخواهد بیننده را به عمق واقعهای فرو ببرد که رسانههای غرب قریب 10 سال میکوشند اسلام و مسلمانان را مقصر وقوع آن جلوه دهند.
بازی هنرمندانه کودک امریکایی با شگرد و هنرمندی سازندگان این فیلم آنقدر بر روح و روان بیننده خام اثرگذار است که او را ناخودآگاه با افکار حامیان اصلی و پشت پرده فیلم همراه کند.
فیلمنامه قوی در کنار حضور بازیگران مطرح هالیوودی چون ساندرابلاک و از دیگر عوامل جذب بیننده به مشاهده فیلمی است که جدای از داستان و پیامهای جانبی خود شعار ضد اسلامی حامیانش را با نمایش صحنههای درام مربوط به برجهای دوقلو و حادثه 11 سپتامبر در ذهن بیننده فریاد میزند.
هر چند امروز فضای فکری دنیا به سمت و سویی پیش رفته است که نمایش ناراحتیهای روحی و روانی کودک امریکایی برای بینندگان این فیلم و فیلمهای نظیر آن بیش از هر چیز یادآور یتیم شدن میلیونها کودک قربانی جنگهای افغانستان، عراق و سرزمینهای اشغالی است.
این موج بیداری جهانی در شرایطی در حال وقوع و زیر و رو کردن افکار عمومی در جهان است که برای تقویت این موج کمتر حرکتی از سوی فیلمسازان جهان اسلام صورت گرفته است و تقابل میان رسانههای ثروتمند غربی و افکار عمومی نیز نیازمند پشتوانهای قوی با اتکا بر رسانههای حقیقت گرایی است که در این جنگ با ساخت متقابل آثار سینمایی و تلویزیونی بیداری جهانی را تقویت کنند؛ عملی که تا کنون کمتر محقق شده است.
در سالهای گذشته افکار شکل گرفته در دستان رسانههای غرب انتظار شنیدن نام اسلام را در کنار حوادث تروریستی داشته است.
وقوع حادثه تروریستی اسلو نروژ در سال گذشته و گمانه زنی رسانههای غربی در خصوص ارتباط این واقعه با گروهکهای تروریستی نمونه بارز نحوه سمت و سو دادن افکار عمومی توسط رسانههای غرب بود اما به نظر میرسد که دوران سلطه حامیان ثروتمندی که تنها خواهان تفسیر عدالت از زبان خود هستند به پایان رسیده باشد.
امروز آمار مرکز آمارگیری ادیان در امریکا نشان میدهد که جمعیت مسلمانان این کشور در سال 2010 به 6/2 میلیون نفر رسیده است، در حالی که این جمعیت در سال 2000 یک میلیون نفر بوده است.
افزایش جمعیت مسلمانان امریکا در بیشتر مناطق میانی و غربی و بخشی از جنوب این کشور موجب کاهش اتباع کلیساهای اصلی این مناطق شده است. این افزایش ناگهانی جمعیت در امریکا موجب شده است که برای نخستین بار جمعیت مسلمانان این کشور از جمعیت یهودیان فراتر رود.
هر سال هالیوود بخش اعظمی از تولیدات خود را به ساخت فیلمهای ضد اسلامی اختصاص میدهد و گرایش به دین اسلام که نزد رسانههای هالیوودی تا این حد منفور است، حاکی از آغاز عصر جدید فکری است؛ عصری که شاید در آیندهای نزدیک به تولیدات رسانههای غربی شکل و شمایل متفاوتی دهد.
منبع:جوان آنلاین
ان الذین آمنواوعملواالصالحات سیجعل لهم والرحمن ودا... هماناآنان که ایمان آوردندوعمل صالح انجام دادندخداوندرحمان آنهارامحبوب می گرداند
بازدید دیروز : 71
کل بازدید : 182883
کل یاداشته ها : 356