وزیر دفاع آمریکا با اظهارات خود درباره عواقب تلخ درگیری نظامی با ایران، مقامات اسرائیلی را بسیار عصبانی کرد.
یک پایگاه خبری معتبر آمریکایی با انتشار این خبر نوشت: «وقتی که لئون پانه تا وزیر دفاع اوایل همین ماه اظهار نظر کرد که حمله اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران می تواند «خاورمیانه را به درگیری و نزاعی بکشاند که از آن پشیمان خواهیم شد» اسرائیلی ها پشت صحنه بسیار عصبانی شدند. مایکل اورن، سفیر اسرائیل در واشنگتن، به طور رسمی اعتراض دیپلماتیک تسلیم دولت آمریکا کرد.
«دیلی بیست» این مطلب را در تحلیلی به قلم «الی لیک» ستون نویس ارشد امنیت ملی در نیوزویک منتشر کرد. «لیک» سردبیر «نیوریپابلیک» است و پیش از این با واشنگتن تایمز همکاری می کرد.
لیک در گزارش اخیر خود یادآور می شود: اظهارات به ظاهر معصومانه پانه تا در روز دوم دسامبر تازه ترین ماجرایی بود که در رابطه شکننده ای پدید آمد که دولت اوباما کوشش می کند با دولت بنیامین نتانیاهو داشته باشد.
پای بسیاری چیزها در میان است و بی اعتمادی اسرائیل به رئیس جمهور آمریکا هنوز عاملی است که گره بر گره ماجرا می افزاید. در سخنرانی موشه یعالون، وزیر امور راهبردی دولت نتانیاهو در شب کریسمس در بیت المقدس، این احساسات به صراحت بیان شده اند. او دراین سخنرانی از عبارات پانه تا استفاده کرد تا درباره تمایل آمریکا به دست زدن به اقدام نظامی علیه ایران ابراز تردید کند. یعالون در گفت وگو با آنلگو-لیکود، سازمانی در درون حزب لیکود نتانیاهو که پاسخگوی نیازهای انگلیسی زبان های بومی است، گفت که راهبرد غرب برای متوقف کردن حرکت ایران به سوی سلاح های هسته ای باید چهار مولفه داشته باشد که آخرین آنها توسل به حمله نظامی است.
براساس این گزارش، یعالون، در سخنرانی ای که نسخه ای ضبط شده از آن در اختیار دیلی بیست قرار گرفته است، گفت: «مولفه چهارم این راهبرد تلفیقی، حمله نظامی باورپذیر است. وقتی از رهبران غرب می شنویم که می گویند «این گزینه ای واقعی نیست و هزینه اقدام نظامی بسیار بالاست». نمی توانیم اقدام نظامی را باور کنیم.»
دیلی بیست نوشت: فقدان اعتماد میان رهبران اسرائیل و آمریکایی در مساله ایران از سال 2009 مایه تنش در روابط آنها بوده است. کار حساس همسو کردن این دو متحد این ماه شدت گرفت. ایهود باراک وزیر دفاع اسرائیل هفته گذشته برای بررسی مساله ایران به واشنگتن سفر کرد و وندی شرمن، معاون وزیر امور سیاسی و مشاور کنترل تسلیحات هیلاری کلینتون، رابرت آینهورن نیز هفته گذشته برای بررسی مسئله ایران در اسرائیل بودند.
الی لیک در دیلی بیست تصریح می کند که مقامات آمریکایی همواره برای راضی کردن اسرائیل، مجبور به تغییر و اصلاح لحن خود می شوند.
دختر قذافی خواستار پناهندگی سیاسی از اسرائیل شد
شبکه 7 رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد عایشه دختر «معمر قذافی» دیکتاتور سابق لیبی، درخواست پناهندگی سیاسی از رژیم صهیونیستی کرده است.
به گزارش خبرگزاری قدس به نقل از پایگاه خبری «عکا»، عایشه گفته است از ترس محاکمه از سوی نظام جدید لیبی خواستار پناهنده شدن به اسرائیل است.
این شبکه در گزارش خود تاکید کرد که عایشه «نیک کاوفمان» دادستان سابق آمریکا را برای انجام کارهای لازم جهت اخذ پناهندگی سیاسی از اسرائیل به عنوان وکیل خود معرفی کرده است.
عایشه از آن بیم دارد که مقامات لیبی از الجزایر که اکنون وی در این کشور به سر می برد بخواهند وی را برای محاکمه تسلیم لیبی کند.
پیش از این هم عایشه یک دادستان سابق رژیم صهیونیستی را به عنوان وکیل خانوادگی برای پیگیری قتل معمر قذافی انتخاب کرده بود.
منبع:روزنامه کیهان
ان الذین آمنواوعملواالصالحات سیجعل لهم والرحمن ودا... هماناآنان که ایمان آوردندوعمل صالح انجام دادندخداوندرحمان آنهارامحبوب می گرداند
بازدید دیروز : 82
کل بازدید : 183377
کل یاداشته ها : 356